Mitsubishi servis

 

Mitsubishi servis

Auto kuća Lovret je ovlašteni servis i prodaja rezervnih dijelova za vozila marke Mitsubishi. Uz konstantno obučavanje i usavršavanje naših djelatnika te primjenom najnovije dijagnostičke opreme i alata za servisiranje nudimo Vašem vozilu vrhunsko održavanje.  Kod nas možete održavati vozilo u garantnom i van garantnog roka, bilo da je riječ o redovnom servisu,ugradnji dodatne opreme ili popravku vozila po štetnom događaju bez obzira na osiguravajuću kuću. Preko 25.godina iskustva u radu s Mitsubishi vozilima ne ostavlja mjesta kompromisu.

Korištenjem originalnih Mitsubishi dijelova osiguravate Vašem vozilu dugotrajnost i način rada kako je to zamislio proizvođač Mitsubishi Motors. Originalni dijelovi su prilagođeni Vašem vozilu i napravljeni po Japanskim standardima i kao takvi osiguravaju Vašem vozilu bezbrižnu i dugotrajnu vožnju.  

Mitsubishi je marka vozila koja je napravljena za automobilske entuzijaste i one koji znaju što je vrhunska tehnologija bilo po pitanju sigurnosti ili finoće i detalja u vožnji. Stoga sve brige oko održavanja vozila prepustite nama, a Vaše je jedino da vozilo upalite i prepustite se uživanju u vožnji.

Obratite nam se s povjerenjem.

 

 

prijava za servis 

 

 


 

mitsubishi parts

 

 Mitsubishi Motors Genuine Parts

 

servis parts

 

Nalazite se ovdje: Naslovna Usluge Mitsubishi servis