Auto stakla

 

Prodaja i ugradnja auto stakala

Auto kuća Lovret ima u ponudi stakla za sve vrste automobila, kamiona i autobusa. Osim prodaje stakala bavimo se i njihovom ugradnjom. Nestručno ugrađena vjetrobranska stakla ozbiljna su prijetnja sigurnosti putnicima u vozilu. Zato povjerite zamjenu auto stakala profesionalcima koji su specijalizirani za ugradnju auto stakala.

Standard za izmjenu puknutog stakla je tri sata. Najveći dio tog vremena odnosi se na vrijeme koje je potrebno ljepilu da se osuši kako bi vozilo bilo sigurno za vožnju.

 

Auto stakla 1 Auto stakla 2

 

Najveći svjetski proizvođači auto stakala su Pilkington, Saint-Gobain i AGC. Svi oni proizvode sve tri varijante stakala- originalno, originalno zamjensko i zamjensko. Originalna stakla su stakla proizvedena prema narudžbi proizvođača vozila. Imaju logo proizvođača stakla i marke vozila. Originalna zamjenska stakla proizveo je isti proizvođač koji je imao ugovor za proizvodnju stakala za prvu ugradnju. Ta stakla imaju samo logo proizvođača stakla, ali ne i logo marke vozila. Zamjenska stakla imaju istu specifikaciju i karakteristike kao i originalna stakla, ali nisu proizvedena u tvornici koja je radila stakla za prvu ugradnju.

 

Auto stakla 3 Auto stakla 4

 

Ako Vam je vozilo osigurano možete kod nas izvršiti izmjenu stakla po štetnom događaju. Mi surađujemo sa svim osiguravajućim kućama.

 

Popravak auto stakala

Auto kuća Lovret vrši i popravak auto stakala bez obzira na vrstu stakla. Bitno je oštećeni dio stakla zaštititi od prašine i odmah doćiPopravak stakla na popravak stakla. Popravak se ne može napraviti jedino ako je oštećenje na staklu veće od 3 cm.

 

Poliranje auto svjetala

Velika većina novijih vozila ima ugrađena svjetla sa plastičnim prednjim dijelom. Plastični dio svjetla podložan je vanjskim atmosferskim utjecajima te nakon nekog vremena svjetla postaju žuta i zamagljena. Nema potrebe za zamjenom svjetala već se poliranjem vraća izvorna prozirnost svjetala.

 

Obratite nam se s povjerenjem na tel:  021 / 461 300

Nalazite se ovdje: Naslovna Usluge Auto stakla