PAJERO - Tehnologija i sigurnost

 

Novi Pajero ne samo da izgleda krajnje zaštinički i čvrsto - on to i jest. Dok sjedite visoko na vozačkom sjedištu Pajera, imate jasniji pogled na prepreke na cesti.

 

Sjajna Xenon prednja svjetla nude povećanu jasnoću radi poboljšanja vidljivosti i imaju individualne brisače i funkciju samoporavnanja. Samozatamnjujuće osvrtno zrcalo smanjuje blještanje prednjih svjetala iza vas.

Pajerove poboljšanje performanse kočnica i kontrolni sistemi elektronske stabilnosti i vuče omogućuju uvjerljivo sigurnu vožnju. U slučaju sudara Pajero ima ne samo dvostupanjske prednje, nego i bočne zračne jastuke i zračne zavjese za maksimalnu zaštitu vozača i putnika.

 

Sva sjedala su opremljena pojasevima učvršćenim na tri mjesta s ELR funkcijom (u slučaju nužde pojas ostaje u zategnutom položaju), a bočni prozori s el. podizanjem imaju automatske uređaje protiv uklještenja koji ih trenutačno zaustavljaju čim otkriju da im nešto smeta pri zatvaranju.

 

Karoserija koji apsorbira udarce

Pajerova ojačana monocoque karoserija s ugrađenim okvirom osigurava vrlo krutu strukturu sa zonama gužvanja oko motora u svrhu apsorbiranja snage udarca, kako bi svatko bio siguran i osjećao se sigurnim.

Nalazite se ovdje: Naslovna PAJERO Tehnologija i sigurnost