PAJERO - Dizajn

 

Robustan, ali rafiniran, Pajerov moderan i novi smioni dizajn odražava njegovu vrhunsku formu. Usavršeni dizajn i tehnologija ne samo da su olakšali rukovanje, smanjili nivo buke i povećali sigurnost, već su istovremeno poboljšali Pajerove performanse i povećali komfor.

 

Čim se nađete za upravljačem, opušteni, kao u naslonjaču, na mekanom, luksuznom kožnatom sjedalu, visoko iznad svih drugih na cesti, dobiti ćete veličanstven i impresivan pogled na život. Svaki pojedini detalj u njegovom rafiniranom unutrašnjem prosotru odražava kvalitetu Pajerovog dizajna - srebrna i kožnata ručica mjenjača, detalji brojača i upravljač od mekane kože su neodoljivi na dodir. Već sam pogled na novu ploču s instrumentima, dotjeranost vrata i luksuzni matrijali odražavaju novi i luksuzni stil Pajera.

 

Novi višefunkcionalni HDD navigacijski sistem se može pohvaliti s memorijom od 40GB koja može pohraniti više nego dovoljno karata, a da još ostane  mjesta za spremanje nekoliko tisuća pjesama.

 

Pajero se odlikuje nizom pažljivo razmotrenih dizajnerskih detalja. Nova ručica mjenjača dizajnirana je u srebru i u koži, dok športski kombi-mjerači ostaju upaljeni čitavo vrijeme kako bi poboljšali vidljivost. Tijekom noći kabina je osvijetljena umirujućim ambijentalnim svjetlom, a mekani kožni upravljač sadrži najnovije audio i navigacijske komande.

 

Ostali detalji, poput uređaja za upravljanje stražnjim klima uređajem, vrlo su važni za one koji sjede straga.

Nalazite se ovdje: Naslovna PAJERO Dizajn