OUTLANDER PHEV - Dizajn

 

DINAMIČAN STIL

phev my19

 

Novi OUTLANDER PHEV stilski predstavlja zadnju generaciju „Dynamic Shield“ koncepta, obogaćenog tehničkim novitetima dostojnim ovog autentičnog, univerzalnog SUV-a.

 

DYNAMIC SHIELD

phev my19

 

 

Koncept

Dizajnerski koncept prednjeg kraja, koji je Mitsubishi Motors nazvao „Dynamic Shield“, predstavlja nasljeđe mnogobrojnih uspješnih generacija modela Pajero i Lancer Evolution. Crna centralna sekcija naglašava snagu i perfomanse, a plohe koje je okružuju na obje strane i prema dolje su mišićavi simbol zaštite, kako vozila, tako i putnika.

Takav dizajn ne predstavlja samo formu, nego i zaista služi svrsi te ujedno predstavlja temeljni koncept dizajna svih nadolazećih Mitsubishi modela. Prilagođene izvedbe takvog dizajnerskog koncepta će u ubućnosti biti primijenjene na vozilima različitih kategorija.

 

 
phev my19 phev my19 phev my19

Dynamic Shield koncept za Outlander PHEV

Velika, sjajno crna ploha sprijeda daje dašak sporta, a zaokružena je odbojnikom u boji sa tri strane: lijevo, desno i dolje, kreirajući svojevrsni „štit“.

Za razliku od agresivnog dizajna, tehnološki koncept je baziran na zaštiti okoliša, vrhunskoj i rafiniranoj tehnologiji, a upravo takav kontraverzan pristup je karakterističan za Mitsubishi „duh“. Ovaj automobil vozilo predstavlja prekretnicu, kod koje i dizajn sudjeluje u prezentaciji Mitsubishi načina promišljanja.

Maska hladnjaka u tamnom kromu

Maska hladnjaka naglašava snagu i performanse zatamnjenim središtem zaokruženim krakovima odbojnika. Kromirani akcenti bočno naglašavaju moć i rafiniranost premium SUV-a.

Dizajn specifičan PHEV

OUTLANDER PHEV je postao „više“ SUV, što je posebno naglašeno robusnom zaštitna plohom srebrne boje. Na markantnu masku sprijeda nastavljaju se mat crne bočne obloge na stranicama karoserije.

phev my19

LED glavna i dnevna svjetla te LED prednja svjetla za maglu

LED glavna svjetla posljednje generacije (kratka i duga). Uz to i LED svjetla za maglu pretvorit će noć u blistavi dan.

phev my19

Dizajn straga

S prednje strane razvučena rasvjetna tijela i maska hladnjaka optički naglašavaju osjećaj širine. Straga se, radi sličnog efekta, sama linija karoserije širi po bokovima prema dolje,za razliku od ranijih izvedbi kod kojih je dizajn završavao na stranicama.

phev my19

Ultra široke LED stražnje lampe i na vratima prtljažnika.

Jasno vidljiva kombinacija LED žarulja za bolju sigurnost i uglađen stil.

 

phev my19   phev my19

Stražnji spojler

Stražnji spojler je preoblikovan za još bolju aerodinamiku.

 

Zaštitna ploha srebrne boje

Srebrna zaštitna ploha na stražnjim odbojnicima naglašava stabilan i robustan izgled SUV-a.

 

 

 

FUNKCIONALAN DIZAJN

phev my19

Aerodinamika

Aerodinamičke karakteristike karoserije ispunjavaju izuzetno visoke standarde za jedan SUV. Iscrpnom računalnom analizom fluida i brojnim ispitivanjima u vjetro - tunelima, OUTLANDER PHEV uspješno spaja vrhunsku aerodinamiku i privlačan vanjski dizajn. Povoljna aerodinamika uvelike pridonosi smanjenju potrošnje goriva i emisije CO2, ali i poboljšava stabilnost kod velikih brzina.

phev my19

Naplatci

Novi 18“aluminijski naplatci su strojno polirani, u dvije nijanse crne i srebrne, naglašavajući

phev my19

Električna vrata prtljažnika

Vrata prtljažnika se automatski otvaraju i zataoraju prekidačem na instrument ploči.

phev my19

Električno pokretan krovni prozor sa zaštitom od uklještenja

Krovni prozor s nagibnim i kliznim otvaranjem sa zaštitom od uklještenja za više svjetla i svježeg zraka.

phev my19

Uzdužni krovni nosači

Praktično dizajnirani uzdužni krovni nosači odlično se uklapaju u oblik krova.

 

 

 

OUTLANDER PHEV DIZAJN U RAZLIČITIM OKOLNOSTIMA

phev my19

Dizajn primjeren za grad

Energičan i moćan izgled sprijeda dopunjen LED prednjim i stražnjim lampama doprinosi dojmu napredne sofisticiranosti za urbane uvjete.

phev my19

Dizajn koji se također ističe na otvorenoj cesti i van nje

Živopisan dizajn koji naglašava duh Mitsubishi-ja dostojan je nasljednik legendarnog Pajera i Lancera Evolution. Izgleda podjednako dobro i na cesti i izvan ceste.

 

 
 

PROSTRANA UDOBNOST

 

Uživajte u oazi udobnosti i rafiniranosti, gdje je zadovoljstvo u vožnji naglašeno velikodušno odmjerenim prostorom za noge, luksuznim detaljima i nadasve superiornom tišinom.

 
phev my19 
 
 
 
 

KVALITETAN INTERIJER

phev my19 phev my19
 

Udobnost, prostranost i profinjen stil

Dotaknite novi četverokraqki volan obložen kožom, osjetite sofisticirani interijer s profinjenim detaljima na središnjoj konzoli i puno luksuznih dodataka. Sjedala su od biranih materijala i vrhunske završne obrade , a nasloni stražnjih sjedala su podesivi po nagibu radi udobnosti i prilagodljivosti prtljažnog prostora.

* Specifikacije mogu varirati od tržišta do tržišta
 
 
 
MATERIJAL SJEDALA 
 

phev my19

Koža s dijamantnim uzorkom

* Kožna sjedala uključuju sintetičku kožu na bočnim stranicama, straga i naslonima za glavu (također stražnji središnji naslon za ruke, nasloni za ruke na vratima i vrata).

phev my19

Crna koža

* Kožna sjedala uključuju sintetičku kožu na bočnim stranicama, straga i naslonima za glavu (također stražnji središnji naslon za ruke, nasloni za ruke na vratima i vrata).

phev my19

Svijetlo siva koža

* Kožna sjedala uključuju sintetičku kožu na bočnim stranicama, straga i naslonima za glavu (također stražnji središnji naslon za ruke, nasloni za ruke na vratima i vrata).

phev my19

Comfort Tech (C-TEC)

* Sintetički materijal posebnih svojstava nalik brušenoj koži, ugodniji za dodir kod posebno niskih i visokih temperatura.

   
 
 
 
 
phev my19

Obloge vrata

Dijamantni uzorak na sjedalima i vratima stvara 3-D učinak. Konzole prekidača prozora u piano crnom laku sa srebrnim uzrokom ostavljaju dojam profinjenosti.

 
 
phev my19 phev my19

VOLAN

Volan novog dizajna ima 4 kraka, obložen je visokokvalitetnom glatkom kožom s kromiranim detaljima i prekidačima u srebrnoj boji.

Podna konzola

Masivna podna konzola je obložena sjajno crnim dekorom srebrnkastog uzorka, kao u premium klasi.

 
 
 
INFO PANEL 
 
phev my19

Indikator energetskog toka

Kakav je trenutni status benzinskog motora? Elektro -motora? Indikator snage pokazuje energetsku potrošnju, snagu regeneracije, angažiranu snagu benzinskog motora (kW), izlaznu snagu Elektromotora EV i još mnogo toga.

 
 
phev my19

Puni i štedi

Kontrola korištenja baterije je na dosegu prsta uz pomoć integrirane SAVE/CHRG tipke. Odaberite SAVE prije potpuno električne vožnje (EV) kako biste osigurali dovoljnu razinu napunjenosti baterije. Ili odaberite CHRG za punjenje baterije benzinskim motorom tijekom vožnje.

phev my19

ECO indikator

Prikazuje razinu ekološke prihvatljivosti vožnje. Što više zelenog listića, tim bolje.

phev my19

ECO prekidač

Pritisnite za energetski učinkovitije korištenje motora, elektro-motora i klima uređaja.

phev my19

EV prekidač

Aktivacijom ovog prekidača aktivirate potpuno električni pogon i anulirate aktivaciju benzinskog motora.* Omogućava izbor potpuno električne vožnje Twin-motor 4WD pogonom za nultu potrošnju benzina i potpuni izostanak buke motora.
*Provjerite korisničko uputstvo

 

Nalazite se ovdje: Naslovna OUTLANDER PHEV Dizajn